hajbalzsam

A hajbalzsam egy szuper formázó termék

A sokféle hajformázó termék között van egy, ami a könnyű használhatóságáról híres. Típustól függően a hajbalzsam akár nemcsak hajra, hanem körömkrémként, ajakápolóként, kézkrémként is használható. Ez egy nagyon kényelmes termék, amit világszerte használnak.

A hajbalzsam egy formázó termék, ami szobahőmérsékleten szilárd, és felmelegítve lágyul, főleg a haj összetartására és fényes megjelenésére szolgál. A felhasznált mennyiség növelésével nedves megjelenést varázsolhat, és mivel hidratáló hatása van, a haj szárazságát is elnyomhatja ezzel.

Vigyen fel egy kis mennyiséget a tenyerére, és dörzsölje össze, hogy felmelegítse a terméket. Amikor zsírossá válik, a hajvégekig dörzsölhető vagy az ujjaival fésülve eloszlatható. Ha túl sokat kenünk a haj felszínére, az elnehezíti azt, ezért a trükk az, hogy ne egyszerre kenjük fel, hanem apránként adjuk hozzá egy kicsit, miközben ügyelünk az állapotára.

Természetes zsírokból, például shea vajból és méhviaszból is készülnek hajbalzsamok, amit nyugodtan használhat az ajkaira és kezeire is. Sokan hordják ezeket a sminktasakban, mert nemcsak a hajra, hanem az arc és a bőr nedvességtartalmának megőrzésére is használhatóak.

Durva hajhullás ellen próbálja ki a vitaminokat!

A telt, egészséges haj sok ember megjelenésének és önbizalmának központi eleme. Ha viszont kezd elvékonyodni vagy hullik, az aggasztó lehet. Szerencsére számos dolgot tehet a durva hajhullás ellen vagy a haj növekedésének ösztönzésére. A durva hajhullás ellen legelismertebb módszer a kiváltó ok kezelése.

Néha a probléma átmeneti, hiszen okozhatja szülés, műtét vagy más jelentős stressztényező. Amint az esemény elmúlt, a haj általában visszanő és helyreáll. Más esetekben az ok bonyolultabb is lehet. Normális, ha naponta körülbelül 100 hajszálat veszít a normál növekedési ciklus miatt.

De ha többet veszít, beszéljen az orvosával, hogy kizárja a mögöttes egészségi állapotokat. A komplex B-vitaminok szerepet játszanak a hajnövekedésben, és létfontosságúak az anyagcseréhez és az idegrendszer működéséhez, ezért durva hajhullás ellen ezt is kipróbálhatja.