szexi fűző

Érzéki hatást kínál a szexi fűző

Bizonyos ruhadarabok a régi idők világát idézik és kortalanságuk oka, hogy rendkívül nőies kiegészítőkről van szó. Ezek sorába tartozik a szexi fűző, ami nem csupán díszítő funkcióval bír, de jelentős alakformáló szerepe is van. Bevarrt merevítői tökéletes tartást garantálnak, aminek jóvoltából nem zuhan össze az anyag, nem gyűrődik meg azokon a helyeken sem, ahol esetleg nem simul szorosan a testhez.

Az itt-ott elhelyezett toldások, bevarrt párnák és bélések pedig optikailag formálják az alakot, amennyiben a szexi fűző viselője nem érezné magát nélkülük elég gömbölyűnek. Számos korzett egyben harisnyatartó funkcióval is rendelkezik, ennek köszönhetően a szett vonzereje még inkább erőteljesebbé válik. A csipke, az apró masnik, a csábító színek mind jellegzetes ismérvei ennek a csodás kiegészítőnek. Némelyik darab egészen sokat takar, míg számos szexi fűző felfedi a test bizonyos tájékait. Bármelyikre is essen a választás, érdemes tájékozódni az elérhető méretekről.

Segítséget nyújt az alakformáló tanga

Természetes, hogy a hölgyek mindig igyekeznek a legjobb formájuk megmutatni. Vannak azonban olyan időszakok, amikor esetleg néhány feleslegesnek ítélt kiló zavarja meg őket ebben, ilyenkor csodákra képes a praktikus alakformáló tanga. A Lorem Lingerie igazán elsőrangú és kényelmes termékcsaláddal segíti a hölgyeket a mindennapok során, hogy a vágyott alak kérdése ne okozhasson többé fejtörést. Az alakformáló tanga gond nélkül felveszi a test vonalát anélkül, hogy zavaró érzést nyújtana.

Elrejti a felesleget, feszességet kölcsönöz az ernyedtebb testtájéknak, kerekebbnek mutatja a feneket és összességében egy karcsúbb hatást biztosít a viselőjének. Nem kell többé a ruha alatt behúzni a hasat és kényelmetlenül feszengeni azon, hogy a megjelenésünk nem elég formás vagy ülve előbukkanhat némi felesleg. Az alakformáló tanga légáteresztő anyagból készül és a mai modellek egyáltalán nem vehetőek észre a ruhán keresztül. Varrás nélküli, testszínű darabok és kacérabbb, díszített modellek is léteznek a kínálatban.