Gyakorlattal rendelkező könyvelőnek állás miskolci könyvelő irodában 6 órában

Miskolc, mint Észak-Magyarország gazdasági és kulturális központja, számos lehetőséget kínál a megélhetés tekintetében. Azok, akik jártasak a pénzügy és számvitel területén nagyon könnyen találnak megfelelő pozíciót. A könyvelés, könyvvizsgálat és bérszámfejtés fontos szerepet játszanak a helyi vállalkozások működésében és fejlődésében. Éppen ezért nem meglepő, hogy gyakorlattal rendelkező könyvelőnek állás miskolci könyvelő irodában 6 órában és remek bérezés mellett elérhető. Tudjuk meg ennek a részleteit, mielőtt jelentkeznénk.
Gyakorlattal rendelkező könyvelő kerestetik
A MiskolcAllas oldalon folyamatosan frissülő álláshirdetéseket találunk, amik között minden bizonnyal lesz olyan, amelyik felkelti az érdeklődésünket. Amennyiben önállóan dolgozni tudó könyvelők vagyunk és elegendő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, akkor nincs más dolgunk, mint jelentkezni a kiírásra. A feladatok közé tartozik a teljes körű könyvelés és bérszámfejtés, amit részben home office-ban kell elvégezni. A RLB60 program ismerete előnyt jelent. A versenyképes jövedelem pedig biztosított.
Elvárások, amiknek teljesülniük kell


A könyvelő állás betöltéshez mindenképpen szükség lesz egy szakközépiskolai végzettségre, illetve legalább 5-9 év szakmai tapasztalatra. Jó hír viszont, hogy idegen nyelvtudás nem szükséges. A részmunkaidős beosztás révén nagyon rugalmas a munkaidő. A könyvelés egy olyan szakma, ami garantáltan stabil megélhetést teremt, főleg egy olyan nagyvárosban, mint Miskolc, ahol dinamikusan fejlődő gazdasági szektor van jelen. Ne várjunk sokáig a jelentkezéssel, mert mások könnyen megelőzhetnek bennünket!