Sose válassz referencia nélküli gázszerelőt!

Észrevetted már, hogy gyakran mennyire nehéz bizonyos termékekről vagy szolgáltatásokról megfelelő információkhoz jutni?

De most komolyan… egyre többször futok bele abba, hogy kapok például egy terméktípus-elnevezést, ami jó lehet, de semmit nem találok róla; beszerzési hely, ár, paraméterek… ez még a kisebbik gondot szokta jelenteni, a nehezebb dió az, amikor valamilyen szolgáltatóhoz kellene bejutnom csak név alapján: nagyon gyakran nincsen honlap, a telefonszám csak szájról-szájra terjed, nyitva tartás nincs és nem is volt, legalábbis online elérhető módon nem… őszintén megmondom, ez nagyon gyakran már-már az őrületbe tud kergetni, hiszen lehet, hogy híváskor azt hiszem, már nem is végzik az adott szolgáltatást, pedig csak szimplán nincsenek nyitva. A 21. században ez nem kicsit zavaró, célszerű minden fontos információt nyilvánosan elérhetően tartani, ha szeretnénk ügyfeleket.

Megbízható gázszerelő budapest környékén sem terem sajnos minden bokorban, de ide kattintva máris rátaláltál egy szuper cégre, akik a fenti kritériumoknak is abszolút mértékben megfelelnek. Elképesztően jó nyitva tartással rendelkeznek, könnyű őket elérni – már csak azért is, mert ügyfélszolgálatuk 0-24 órás, tehát bárhonnan és bármikor tudod keresni a cég megbízható gázszerelőit budapesten és környékén. Amennyiben valamiért nem vennék fel vagy te nem tudod őket felhívni éppen, arra a lehetőségre is van megoldásuk: találhatsz egy kapcsolatfelvételi űrlapot a honlapjukon, ahol leírhatod azt is, hogy pontosan milyen ügyben szeretnéd őket megkeresni, így már ennek tudatában hívhatnak téged vissza a későbbiekben. Az ügyfélszolgálat nagyon jó szolgálatot tud tenni a későbbiekre nézve is, hiszen amolyan „előszűrés” is a feladatuk: felveszik az alapvető, legfontosabb adatokat és információkat a helyszínről és a problémáról, illetve magáról a jelenségről, amiért szükséges a segítség egy megbízható gázszerelőtől budapesten; hiszen a kiküldött szakember ennek köszönhetően már a jelenség ismeretében tud kimenni és segíteni, biztosan nem fogtok olyan helyzetbe kerülni, hogy azt sem tudja, mit kell csinálni. Már csak azért sem, mert a cég immár 32 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, a gáz -, fűtés -és vízszerelés tekintetében, rengeteg dologgal találkoztak már; ennek köszönhetően senkit nem fog meglepetés érni, lehetetlent sem ismernek igazán.

Jómagam sajnos már belefutottam nem egy olyan esetbe, amikor olyan embert hívtam ki, aki ugyan megbízhatónak tűnt, de semmilyen releváns referenciát nem mutatott fel sehol – hát, mondanom sem kell talán, de ennek meg is lett az eredménye, és nem voltam éppen teljesen elégedett, sőt… nem véletlenül kerestem olyan szolgáltatókat, akikkel ilyen nem történhet meg. Ennek a megoldása lett végül az általam is már linkelt vállalkozás, akik még sosem okoztak csalódást, még a nagyobb, hosszadalmasabb felújítási munkálatok alatt sem!