családi társasjátékok

Családi társasjátékok hatalmas kínálata

A téli esték nagyon hosszúak és unalmasak tudnak lenni. A családi társasjátékok azonban csodálatos pillanatokat szereznek kicsinek és nagynak, az órák pedig csak úgy repülnek közben. Az önfeledt kikapcsolódáshoz nem kellenek drága dolgok vagy elektronikai kütyük. Ha van otthon pár szuper társas, akkor csak ki kell választani az éppen aktuális jelöltet, összeülni a családdal és indulhat a móka.

Ugyanezt átélhetjük egy szülinap vagy buli alkalmával is. A társasozás persze nem csupán téli időtöltés. A kedvenceket vigyük magunkkal a kirándulásokra, nyaralásokra is. A családi társasjátékok közül sok elfér kis helyen is, ezért igazán nem gond a szállításuk. De lássuk, hogy miből lehet választani. A vicces kártyajátékok között sok olyan van, amiket már a kisebbek is játszhatnak. A szabályok nem bonyolultak, a hatás pedig ezeknél sem marad el. A családi társasjátékok nagy sztárjai a kooperatív fajták. A gyerekekről köztudott, hogyha ők veszítenek, megsértődnek. A kooperatív változatok nagy előnye, hogy senki sem veszít, hanem mindenki egymást segítve próbálja megoldani a feladatokat.

Az okosjatek.hu webáruházban izgalmas és szórakoztató kooperatív családi társasjátékok is kaphatóak. A Marokkó nagy klasszikus, ahogy a Dobble is. Ha nagyobbakkal játszunk csak, akkor a titokzatos, álomszerű Dixit is előkerülhet. A társasozás nemcsak azért jó, mert nem egyedül töltjük el a szabadidőnket, hanem amiatt is, mert mindegyik izgalmas, készségfejlesztő, szórakoztató. A családi társasjátékok a már említett webshopban hihetetlen gazdag kínálatban érhetőek el, mindenféle korosztálynak, különböző árfekvésben. Ajándékozás céljából is kiválóak.