kandallók

Magas minőségű kandallók

Egy minden kényelemmel ellátott otthonban érezhetjük csak igazán jól magunkat, amihez nemcsak a bútorok, szőnyegek, különböző berendezési tárgyak járulnak hozzá, hanem a kiválasztott fűtőberendezések is. Például kandallók számtalan típusa kapható ma már az üzletekben, igény szerint választhatunk ezek közül. Viszont célszerű a legmagasabb minőséget választanunk, amit hosszú éveken keresztül használhatunk, bármilyen probléma nélkül.

A kandallók hallatán a legtöbbünknek a párunkkal töltendő romantikus esték elképzelése ugrik be, azonban tudni kell, hogy léteznek olyan hasznos szerkezetek, amelyeknek alkalmazásával nemcsak egyetlen helyiség fűthető, hanem az egész ház. Közvetlenül a gyártótól is beszerezhetjük a betéteket, tűztereket, ha felkeressük a benkel.hu weboldalt. Ezek a termékek precíz mérnöki tervezéssel, egyéni szellemi adaptációval, magas minőségű hazai alapanyagok felhasználásával készülnek. A kandallók megfelelnek az előírásoknak, takarékos fűtést, kellemes hőérzetet és hangulatos látványt nyújtanak.

Öntvény kandalló hazai alapanyagokból

Ezek a fűtőberendezések nagyon jól fűtik az otthonokat, ezért kiváló, hosszú távú befektetésnek minősülnek. Az említett gyártó esetében az öntvény kandalló égőterének elemei automata gépi öntéssel készülnek, amelyeket a cég a minőséget kedvelő és kereső ügyfeleknek ajánlja. Fontosabb jellemzői között szerepelnek a bordázattal ellátott lemezgrafitos szürkevas öntvény oldalak, hátlap, tető, ajtó, keret, illetve rostélyszerkezet. Tipikusan 800 C fokig hőálló, oldalra nyíló kerámiaüveggel szerelt ajtóval vannak felszerelve és mindegyiknél megvan a környezetbarát égés biztosítása, a primer és szekunder égésszabályozás által.

Lényeges információ, hogy az öntvény kandalló betétek az égéshez szükséges levegőmennyiséget a laktérből nyerik, viszont ettől a gyártótól opcióként kérhető külső égési levegő rácsatlakozási lehetőség is. Így, ha függetleníteni akarjuk a belső légtér levegőjétől, azt is könnyen megtehetjük. Az öntvény kandalló típusok megtekinthetőek a weboldalon, a képek és leírások alapján könnyű lesz a döntés.