utazótáska

Divatos megjelenésű utazótáska

Előfordul, hogy rövidebb utazásokra indulunk, amikor kevesebb holmit viszünk magunkkal, ezért nem kell a bőröndöt használnunk. Ebben az esetben egy tágasabb utazótáska perfekt választás, hiszen a szükséges dolgaink könnyen beleférnek és nem foglal sok helyet.

Hölgyeknek kitűnő a taskam.hu webshopból megvásárolható Besty közepes méretű, műbőr, pillangómintás táska, ami optimális a tavaszi és nyári kimozdulások alkalmára. A nagyobb belső tárolója mellett, az elülső és hátsó részén is nagyobb cipzárazható rekesz található meg ennek a divatos megjelenésű darabnak. Méretében is tökéletes utazótáska ez, hiszen összecsatolható kézifogójának vállmagassága 17 cm, a felcsatolható vállpántja pedig 125 cm.

Természetesen, a webáruház férfiaknak is kínál utazáshoz való táskákat, ezek leginkább sötétkék és fekete színben érhetőek el. Mindkét nem tagjainak szükséges néha egy utazótáska, ezért jó, ha mindig kéznél van. A webshop pedig korrekt áron kínálja eladásra ezeket a színvonalas és csodás termékeket.