fekély a lábon

A fekély a lábon könnyen felismerhető

A betegség tünetei elsősorban akkor jelentkezik, ha keringési zavar áll a háttérben. A fekély a lábon kifejezetten veszélyes, hiszen könnyedén elfertőződhet. A folyamatosan jelenlévő nagy nyomás az erekben tönkreteszi a vékony hajszálereket a bőr közelében, ami által könnyen felsérthetőek. A teljes gyógyulás érdekében, mindenképpen fel kell keresni egy keringési rendszer szakértőt. A kialakulásának kockázatát nagyban befolyásolja az életmód. A túlsúly növeli az erekben a nyomást, ezért a megfelelő étkezésre nagy hangsúlyt kell fektetni.

A fekély a lábon könnyen felismerhető. A bőr elszíneződése, a dagadt boka, a nehézláb érzet mind a jelek közé sorolhatóak. Bakteriális fertőzés esetén észlelhet zöld váladékszivárgást, vörösödő bőrt, kellemetlen szagot, esetleg hőemelkedést. Ebben az esetben mihamarabb forduljon angiológushoz! A betegség általában középkorú vagy idősebb embereknél jelentkezik, de időnként a fiatalabb korosztályt is érinti a helytelen életmód miatt. A fekély a lábon lehet visszeres, diabéteszes vagy artériás.

A mofetta kezelés rendkívül előnyös

Ennek az úgynevezett terápiának rengeteg előnye van az egészség szempontjából. A mofetta kezelés az otthonában szintén megtörténhet a Fumara pezsgőkristályok segítségével. A pozitív hatásai közé tartozik, hogy javítja a szövetek vérellátását, ami által könnyebb érzést okoz. Megszünteti a hidegláb érzetet és eltünteti az esztétikailag nem túl előnyös bőrcsúfító jeleket, a terápia utána a bőr megújul, kisimul és rugalmasabb lesz. Az említett pezsgőkristályokat orvosokból és gyógyszerészekből álló kutatócsoport fejlesztette ki.

A mofetta kezelés ezzel a készítménnyel kényelmes, egyszerű és gazdaságos. Már az első alkalom után érezni fogja a jótékony hatását. A legjobb eredményt akkor érheti el, ha kúraszerűen használja. Napi 15-20 percet szánjon rá és a végeredmény érezhető, látható lesz! Gyakran alkalmazzák lábszárfekély kialakulásakor, valamint keringési és szívproblémák esetén. Egyetlen doboz 7 adagot tartalmaz. Minden porció 2 napon keresztül használható fel. A mofetta kezelés elismert módszer.