utcai szandál

Esztétikus és komfortos utcai szandál

Amikor kilépünk a lakásból, a legtöbben elegáns viseletben tesszük, amihez nem csupán az öltözet megfelelő jellege szükséges, hanem a stílusunkhoz illő lábbeli is. A nyári nagy melegben az utcai szandál igazán jó szolgálatot tesz, amit úgy kell kiválasztanunk, hogy ne csak az esztétikumot nézzük, mert a komfort ugyanolyan fontos. Főleg azért, mert a hőségben sokunknak kissé megdagadnak a lábai, de a jól kiválasztott utcai szandál még ebben az esetben sem szorít.

A cipoker.hu online szaküzlet gazdag termékpalettával várja a vásárlókat, rengeteg modellel, amelyek között szerepelnek úgy az elegáns, különleges alkalmakon használható darabok, mint a mindennapokra való, maximális kényelmet biztosító topánkák. Sok fazon megvásárolható jelenleg 30% árkedvezménnyel, ami kiváló anyagi feltételnek minősül. Termékeik kitűnő minőségéről híres gyártóktól szerezhető be a leginkább tetsző utcai szandál, de a promócióknak köszönhetően, akár többet is vehetünk egyszerre. Így, nyár elején érdemes felkeresni a webshopot.

Remek választás a velúr tisztító spray

Egyre több lábbeli készül velúrból, ami kedveltek a felhasználók köreiben, azonban ezeket megfelelően szükséges ápolni ahhoz, hogy minél tovább szépek maradjanak. Erre a célra nagyon jó választás a különböző színekben kapható velúr tisztító spray, ami jó szolgálatot tesz a lábbeli gondozásában. Ha színtelen változatot szerzünk be, akkor bármilyen árnyalatú cipőhöz nyugodtan használhatjuk. A webshop palettáján megtalálható például a színtelen velúr-nubuk bőrápoló spray, ami felfrissíti a színeket, védi, impregnálja és ápolja a bőrt.

A termék kiváló TEX-membránnal rendelkező lábbelikre is. Szőrmékre és műszőrmékre szintén alkalmazható, tehát nagyon jó választásnak minősül. A velúr tisztító spray nem hiányozhat egyetlen olyan szekrényből sem, amiben velúr lábbeli is megtalálható. Jelenleg ez is árleszállítás alatt áll, vagyis jutányos áron kerülhet a birtokunkba. Akár velúr tisztító spray, akár cipőkrém, velúr kefe vagy bármi más megvétele a cél, ebben a boltban biztosan megtalálja!