samsung a22 tok

A Samsung A22 tok mindenféle kivitelben kapható

A korszerű mobiltelefonokért bizony jelentősebb összeget kell kiadni, a készülékek pedig igen sérülékenyek, könnyen tönkremehetnek. Ennek elkerülése érdekében ajánlott a megfelelő védőfelszerelés beszerzése, mint amilyen a Samsung A22 tok és képernyővédő üvegfólia. Ez utóbbira kevesebb szükség van, amennyiben olyan Samsung A22 tok kerül beszerzésre, amelyik behajtható, vagyis flipes kialakítású, ugyanis ez a típus a használaton kívüli berendezések előlapját is megóvja az esetleges karcolásoktól.

Az ütésektől az ütésállóként feltüntetett modellek védenek leghatékonyabban, ezek általában merev anyagból készültek, gyakran be van építve egy fémlemez is. A keret leginkább rugalmas TPU és fel vannak szerelve gyűrűtartóval, valamint felemelt előlappal, a képernyő és a kamera védelmének az érdekében. A belső részük legtöbb esetben ki van bélelve valamilyen rugalmas anyaggal, ami az ilyen Samsung A22 tok daraboknak optimalizálja az ütéselnyelést és a hővezetést, de továbbra is említésre méltóak a költséghatékony, egyszerű szilikon hátlapok is.

A Xiaomi 11T tok fellelhető szilikonos, de ütésálló műanyag kivitelben is

A telefonvédő kellékek termékcsaládja az újabb és újabb mobilkészülékek megjelenésével párhuzamosan fejlődik. A bluedigital.hu webáruházban is ez a tendencia, igazán eredeti kialakításban a Xiaomi 11T tok is megtalálható az üzletben. A leginkább költséghatékonyan beszerezhető típusok a szilikon hátlapok, amelyek sokféle színben és mintával érhetőek el, akár egyedi kialakításban is.

Ez utóbbi szempont főként a fiatalabb korosztály körében számít népszerűnek, hiszen ilyen módon a kiválasztott Xiaomi 11T tok az önkifejezésre is alkalmas. Ezeknek a termékeknek az elsődleges funkciója viszont az ütések és karcolások által keletkező sérülések kivédése. Ebből a szempontból ideálisan az előlapot is megóvó flipes, kihajtható változatok, amelyek között a magasabb kategóriások már asztali tartóval is fel vannak szerelve, ez igen jól jön azokban az esetekben, amikor mindkét kéz el van foglalva. Az egyes Xiaomi 11T tok darabok kártyatartóval és mágneses elemekkel is rendelkeznek.