bosch akkus szett

Háromféle Bosch akkus szett kapható a webáruházban

Számos berendezés található meg napjaink kereskedelmi kínálatában, ezek tetszés szerint kombinálhatóak, de megvásárolhatóak alkalmanként együtt is. Az onlineszerszam.hu webáruházban háromféle, előre összeállított 18V-os Bosch akkus szett várja az érdeklődőket, kedvező ár-érték arányban. A közös bennük, hogy mindegyik tartalmaz egy gyorstöltőt és egy vagy több akkut. Az egyikben található az akkus fúrócsavarozó és a porszívó, ezzel a készlettel lehet fúrni, csavarozni és porszívózni bármikor, bárhol.

A másik kétgépes Bosch akkus szett tartalmaz egy sarokcsiszolót és egy fúrócsavarozót, a porszívót ehhez igény esetén külön kell beszerezni. A legkomplexebb az ötgépes készlet. Ebben benne van egy-egy fúrócsavarozó, sarokcsiszoló, szúrófűrész, szablyafűrész és körfűrész. Professzionális akkumulátoros kéziszerszám mindegyik szettbe belefoglalt gép, a hatékony munkavégzéshez ezek tökéletes választásnak számítanak. Bármelyik Bosch akkus szett kerül megvásárlásra, a készülékek magas minőségének köszönhetően élmény lesz vele dolgozni.

A Bosch szintezőlézer termékcsalád darabjai megbízhatóak

A mérési munkálatok az építkezéseken és más területeken is igen fontosak. Magas precizitás érhető el valamelyik Bosch szintezőlézer alkalmazásával. A termékcsalád megtalálható az onlineszerszam.hu webáruházban, többféle kivitelben. Kisebb munkaterületen végzendő szintezéshez kiválóan alkalmas a kompakt és sokoldalú Bosch GLL 2-10 jelzést viselő darab, ami kicsi és könnyű, egykezes használatra van ellátva.

A GLL 2-15-ös, zöld Bosch szintezőlézer már komolyabb teljesítményre is képes, vízszintes, függőleges és keresztvonalú üzemmódban, BT 150 műszerállvánnyal. 200 méter munkaterületre a Gll 3-80-as modell való, ami multifunkciós berendezés kül- és beltéri használathoz. A GRL 300 HV rotációs lézer az egyik legnagyobb teljesítményre képes darab a kínálatban, akár 300 méteres munkaterületen is nagyfokú hatékonysággal végzi a feladatát, mégpedig teljesen automatikusan, a pont, vonal és forgó üzemmódokban is. Mindegyik Bosch szintezőlézer közös jellemzője az egyszerű és könnyű kezelhetőség.