rainbird

Nem fog csalódni az ember a Rainbirdben

Számtalan tényezőt kell figyelembe venni, amikor a locsolórendszer márkája kerül kiválasztásra. Nem csoda, hogy az alapos elemzést követően a Rainbird marad sokaknál a befutó, hiszen mégiscsak egy olyan gyártóról van szó, amelyik minden téren megfelel az igényeknek. A cég évek óta a takarékos vízfelhasználású termékek és technológiák kifejlesztésének az elkötelezett híve.

Közel 90 éve jelen van a piacon, ami ugye egyúttal azt is bizonyítja, hogy hozzáértésből és tapasztalatból egy cseppet sincs hiány itt. A Rainbird legfontosabb célja a 21. században az, hogy felhasználóbarát és intelligens vízhasználatra tervezett produktumokat biztosítson mindenkinek.

Milyen előnyöknek is örülhet az a kerttulajdonos, aki a Rainbird mellett voksol? Először is a gyártó tartozékaival megépített automata locsolórendszer hozzájárul, hogy az ember időt spóroljon. Természetesen úgy lehet takarékoskodni a vízzel is a Rainbird révén, nemcsak az idővel, hogy egy programozható időkapcsoló alkalmazásával éjszakánként öntöz a rendszer, tehát akkor, amikor a párolgás alacsony.

Sőt, ami nagyon sokat számít a választásnál, az a tény, hogy sok pénzt megtakaríthat hosszútávon a berendezés. A növények pont az igényeknek megfelelő vízmennyiséghez jutnak hozzá, tehát szó sincs ennek a fontos energiaforrásnak a pazarlásáról.

Hogyan változott a kertépítés ára az elmúlt években?

Mielőtt bárki is a kert átépítésébe, modernizálásába kezdene, azt akarja tudni, hogy mennyit kell fizetni. Ugye csakis a helyszíni felmérés után kapható meg a kertépítés ára. Vannak helyzetek, amikor már a kerttervezés is elég, hogy tudja a szakember, mi, mennyibe fog kerülni. Érthető is, hogy sok adatra van szükség az ár meghatározásához.

Sablon áraknak pedig nem lehet hinni, ugyanis nem létezik két egyforma kert és projekt. A kertépítés ára ezért is annyira változó. Fontos továbbá tudni, hogy sok olyan körülmény van, ami akár jelentős mértékben is változtathat az árakon. Temérdek olyan tényező van, ami kihat a végső árra. A kertépítés ára egy 2 zónával rendelkező rendszernél is lehet nagyobb, mint egy 4 zónásnál.