polifenol

Polifenol koronavírus ellen is bevethető

Létezik egy olyan anyag, aminek hiánya a szervezetben különböző betegségeket okozhat. Elégtelen polifenol ellátottság esetén gyakrabban alakulhatnak ki rosszindulatú daganatok, szív- és érrendszeri, valamint légzőszervi betegségek, amelyek világszerte a legtöbb ember halálát okozzák. Az anyag, a közömbösítő funkciója révén megvédi a szervezetet a különféle káros környezeti hatásoktól, illetve anyagcsere melléktermékektől. Ezért néha szükséges olyan étrend-kiegészítő készítményt fogyasztanunk, ami polifenolt és egyéb hasznos alapanyagot tartalmaz.

Így megelőzhetjük a felsorolt betegségek megjelenését, ami tulajdonképpen mindannyiunk célja. Tél végére például nagyon kiürülnek a szervezet vitamintartalékai, legyengül az immunrendszer és a vírusok is sokkal könnyebben megtámadnak bennünket. Az ellenálló képességünk növelésében sokat segít a polifenol, amiről egy neves külföldi tanulmány bizonyítékokat sorol fel arra, hogy a koronavírus elleni védekezésben is jelentős szerepet játszhat, erre pedig most nagy szükségünk van.

A Flavin7 immunerősítő tartalmaz polifenolt

Egy immunerősítő készítmény erősen hozzájárul ahhoz, hogy a betegségeket el tudjuk kerülni vagy legalábbis a szervezetünk visszaverje a támadásokat. Sötét héjú, bogyós gyümölcsök kivonatát foglalja magába a Flavin7 immunerősítő, amelyek kizárólag ökológiai gazdálkodásból származnak. Semmilyen hozzáadott anyagot, mint tartósítószer, mesterséges színező vagy cukor, nem tartalmaz a produktum. A gyümölcsök, amelyek a Flavin7 immunerősítő alapanyagát képezik, természetes formában tartalmaznak A-, B1-, B2-, B6-, C-, K- és E-vitaminokat.

Antioxidánsokban, bioflavonoidokban gazdag termék, ami jót tesz a szervezetünknek. Az antioxidánsok erősítik az immunrendszert, a bioflavonoidok pedig hozzájárulnak az LDL koleszterin és a vérnyomás megfelelő értéken tartásához. Utóbbiak elősegítik a szervezet méregtelenítését, lassítják az öregedés folyamatát, illetve gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek. Ezeket tartalmazza a Flavin7 immunerősítő, amit megvásárolhatunk a flavin7gold.hu webáruház termékpalettájáról.