pamut frottír

A pamut frottír könnyen kezelhető

Puha, hurkokkal teli felületű szövetanyag, ami sokféleképpen felhasználható. Általában a pamut frottír mindkét oldalán az anyagból kiemelkedő fonalhurkok találhatóak, ami miatt strapabíróbb. Megesik az is, hogy eltérő színű fonallal mintázzák, az alap váltakozik a hurkokkal. Többféle tónusban van és színes mintájú is elérhető. Készítenek belőle fürdőköpenyt, törölközőt, mosdókesztyűt és fürdőbe kád elé kilépőt is. A pamut frottír igen jó nedvszívó, gyorsan felszárítja a bőrt tusolás után és tartós anyag.

Több más természetes szövettel ellentétben, ez nem változik meg a nedvességtől, sem formára, sem méretre. A legjobb minőségű ebből 100% pamutot tartalmaz. Az anyagon lévő apró hurkok adnak neki speciális tulajdonságot és erős nedvszívó képességet. A pamut frottír tartós, ha a megadott hőfokon tisztítjuk és nem használunk túl sok mosószert meg öblítőt, akkor sokáig élvezhetjük a használatát. Mindemellett igen erős anyag, jól tűri a sokszori mosást és csak körülbelül 500 mosás után lazul, kezd bolyhosodni.

Különleges meglepetés textil nyomtatással

Ha a saját fantáziánk szerint akarunk elkészíttetni egy pólót, akkor keressünk olyan helyet, ahol ilyesmivel foglalkoznak! Például tökéletes meglepetés lehet egy olyan felső, amin a minta textil nyomtatás eljárással egyedileg készült. Rakathatunk rá fotót, vicces képet, feliratot, csak meg kell beszélni a szakemberrel, hogy mit és miként szeretnénk. Miért jó ez? Egyrészt, mert különleges, személyre lehet szabni. Másrészt pedig, mert bármilyen színű vagy mintájú anyag előállítható, csak a képzeletünk szab határt.

A textil nyomtatás nemcsak pólóra, hanem több mindenre megoldható. Például ágyneműre, a gyerkőc biztosan örül, ha egy a számára alakítottban szundíthat. Egy ilyen termék hosszútávra szól, bírja a sokszori mosást, nem kaparható le és nem is kopik. A textil nyomtatás fantasztikus módszer, hihetetlen tónusokat tudnak előhozni vele. Transzferes textilszublimáció alkalmazásánál például magas poliészter tartalmú szövetre lehet kiváló színminőségben nyomtatni, mert nagyon jól rögzül az anyagba.