sportzakó

A sportzakó viselésének az előnyei

Az elmúlt évtizedek alatt nem kopott meg egy kicsit sem a farmerek jelentősége, remek bizonyíték erre, hogy a legtöbb gardróban ott lapul belőlük legalább egy pár darab. Annak, hogy még a mai napig is nagy népszerűségnek örvendnek az ilyen anyagból készül ruhadarabok leginkább az az oka, hogy rendkívül jól kombiálható a farmer más anyagokkal, és szinte bárhová fel lehet venni. Bizony, bárhová, még akár egy elegánsabb eseményre is akkor, ha a megfelelő ruhákkal és kiegészítőkkel veszed fel. Abban az esetben például, ha farmer mellé sportzakót választasz, egy olyan szettet kapsz, amivel egyaránt elmehetsz majd a munkahelydere, egy randira, és akár egy családi összejövetelre is!

Arra kell mindössze figyelni akkor, ha a farmert és a sportzakót kombinálni szeretnéd, hogy mind a 2 ruhadarabból minőségi terméket válassz, és hogy se oldalzsebes, se pedig szaggatott nadrágot ne válassz a zakó mellé. Míg farmerja tuti mindenkinek van otthon, addig a sportzakóból már nem biztos, hogy lehet találni a pasik szekrényébe, holott egy olyan alapdarabnak is tekinthető, ami nem hiányozhat egy férfi ruhatárjából sem. Az Elite Fashion sportzakó webshop szerint több előnyük is van az ilyen férfi ruhadaraboknak. Mellette szóló érv, hogy a karcsúsított zakó mindenkinek jól áll, hiszen egy kis súlyfelesleg estén is vékonyabb derekat fog mutatni. Nagy előnye még neki, hogy mellé szinte bármilyen kiegészítőt lehet választani! Legyen szó napszemüvegről, sálról, vagy egy trendi karóráról, az összkép tökéletes lesz.

Te is kedveled a famert is, és a sportzakót is, ám egész eddig nem merted felvenni a kettőt egyszerre? A fenti linken elérhető oldalon több tippet is olvasni tudsz majd arról, mire kell odafigyelni akkor, ha ezt a két ruhadarabot akarod párosítani. Az Elite Fashion oldalán azonban nem csak hasznos tanácsokra bukkanhatnak az urak, de legdivatosabb elegáns ruhákból tudnak rendleni maguknak. Egy mérettáblázat is segíti a legjobb döntés meghozatalát, így, ha tudod, hogy mekkora méreted egy ingből, kabátból esetleg mellényből, próbálgatás nélkül, otthonról intézheted a vásárlást. Ez általában a férfiaknak egy szimpatikusabb választás szokott lenni, hiszen nem annyira élvezik a shoppingolást, mint a nők!

Te azok közé tartozol, aki szereti élőben is megnézni magán a ruhákat? Náluk erre is van lehetőség, hiszen Budapesten 3 üzletüket is felkeresheted! Kínálatukban a legtrendibb öltönyökből, zakókból, ingekből, pólókból és kiegészítőkből tudod majd összeválogatni azokat a darabokat, amiket bármilyen elegánsabb eseményen nyugodtan viselhetsz majd. Ne feledd, ha az alkalom megköveteli azt, hogy ne egy hétköznapi ruhában jelenj meg, ám nem szeretnél öltönyt felvenni, válassz az egyik sötétebb színű farmerodhoz egy kényelmes sportzakót! Ezzel a kombinációval egész biztos nem fogsz mellényúlni!