macskás videók

A vicces macskás videók sztárjai hétköznapi cicák, nem hétköznapi tettekkel!

A macskás videók hasítanak az interneten, már ami a nézettségi adatokat illeti. Hiába, az állatbarátok többsége rajong a bársonytalpú, magának való népségért. Sőt, még azok is örömmel feledkeznek bele az állatian vicces pillanatokba, akik amúgy nem rajongói a cicáknak.

Bárkiből lehet macskás videó celeb?

Gyakorlatilag igen. Az a kérdés, hogy akadnak-e megörökítésre méltó pillanatok? A legjobbak azok, amik spontánok, és nem előre megrendezettek. Utóbbiakról ugyanis süt, hogy sokadik elpróbálás nyomán születtek, így a természetes vonzerő halványabban ragyog bennük. Míg az elcsípett képkockák olyan bájjal rendelkeznek, ami utánozhatatlan, még akkor is, ha történetesen maga a felvétel kicsit életlen vagy homályos.

Ráadásul a vicces macskás videók univerzumán kívül is van élet, lévén a megható vagy szeretettel teli alternatívák is népszerűek. Különösen manapság, amikor mindenhonnan a negatív hírek áradata lepi el az internetezőket, rendelkeznek óriási értékkel a kikapcsolódást és boldog mementókat kínáló kisfilmek.
A legtöbb, neten keringő felvétel főszereplője nem híres, egy cseppet sem filmsztár, nincsen múltbéli tapasztalata és nem betanított cica. Egyszerű macska, aki azonban valamilyen téren rendhagyót alkot. Erre bármelyik cica képes, vélhetően pont ugyanígy gondolják ezt a tulajdonosok. Akik amúgy megnézve egy-egy videót sokszor felkiáltanak, hogy ezt az én cicám is csinálja. Szóval csapó indul!

A macskás videók mindennapossága nem mindennapi!

Sokszor úgy tűnhet, hogy az extra mutatványok egyedül filmezésre méltók. De nem. A hétköznapi, de vicces vagy aranyos jelenetek is tökéletesek!