társasjátékok

Ezek most a legkedveltebb társasjátékok

A nyári hónapok beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. A túlzott meleg azonban nem alkalmas arra, hogy odakint bármilyen programot is szervezzünk a hűsítő strandon kívül, így érdemes bent maradni a lakásunkban. Ilyenkor nem kell azonban, hogy unatkozzunk, vagy csak az internetet bújjuk, számos egyéb tevékenység is van, amit otthon tudunk végezni. Az egyik ilyen megoldás lehet az, ha előveszünk egy jó kis társasjátékot, és összemérjük a tudásunkat a játékostársainkkal. Ha sűrűn kerülnek le a polcról ugyanazok a társasok, egy idő után akár unalmassá válhatnak, így érdemes mindig beszerezni valami újdonságot ígérő darabot! Ha így teszünk, egész biztos nem fogunk unatkozni, amikor legközelebb kényszerülünk az időjárás miatt arra, hogy otthon maradjunk.

Milyen társasjátékot érdemes választanunk, amikor vásárlásra kerül a sor? Egyrészt olyat, ami izgalmat és némi gondolkodást ígér. Másrészt olyat, ami az adott játékospartnerek életkorának megfelelő lehet. Egy nehéz stratégiai társasjátékot valószínűleg nem fognak sem érteni, sem élvezni a kisgyermekeink, ám egy baráti társaságnak épp megfelelő lehet. Abban az esetben, ha ötleted sincs, melyek lehetnek most a legnépszerűbb, és legjobb társasok, akkor tudunk neked ajánlani egy remek oldalt! A Gémklub weboldalán jelenleg ezek a társasjátékok vezetik a listát. A linkelt oldalon található társasjáték webáruház a TOP 50-es listáját a hazai, és nemzetközi értékesítési statisztikák, és a játkosok visszajelzései alapján állította össze.

Mindezek mellett a legkedveltebb társasjátékoknak tekinthető listán megtalálhatók lesznek az Év Játéka díjjak nyertesei is, így biztos lehetsz majd abban, hogy valóban a legmenőbb és a legtöbb izgalmat okozó darabok közül tudsz majd válogatni. Hallottál már a kooperatív társasjátékokról? A hagyományos szabályrendszerű, egymás ellen versengő társasokhoz képest itt már egy csapattá kell válni annak érdekében, hogy a játék magasztos célját (ami akár a világunk megmentése is lehet) elérjük. Azoknak, akik nem próbálták még az ilyen típusú társasokat, sok meglepetést, és érdekes kihívásokat ígérhet egy-egy ilyen parti.

Egy közös társasjátékkal töltött este igazán felfokozott élményt tud majd okozni, így ha te azok közé tartozol, aki nem nagyon szokott játszani ilyen játékokat, érdemes esélyt adnod a dolognak. A fenti linken található listából választva nem fogtok unatkozni a játékostársaitokkal, sőt lehet, hogy annyira meg fog tetszeni ez az időtöltés, hogy egy új hagyományt teremtek majd a szabad estéitek eltöltésre. Rendeld meg minél előbb a legszimpatikusabb társasjátékot, és a hétvégén már ki is tudjátok majd próbálni, ki a legjobb, és legrafináltabb játékos!