klíma

Önnek van kedvenc klíma márkája?

Nem egyszer fordul elő, hogy az első megbízható klíma márka megtalálása után már nem is vált az ember. Cascade klímát vásárolni igazi főnyeremény. Ezek a berendezések a legújabb technológia szerint készülnek, wifi vezérlésűek és kiváló minőséget képviselnek. Az alkatrészek tartósak, így nem kell mindig az alkatrészek keresgélésével tölteni az időt. A készülékek alacsony zajszint mellett egészséges és biztonságos levegőminőséget biztosítanak. Idősebbeknek és nagycsaládosoknak is tökéletes megoldást nyújtanak a nyári melegben és a téli hidegben egyaránt. A berendezéseket kiválóm ár-érték arányban forgalmazzák így szinte bárki számára megfizethetők. A magas minőséget keresőknek és a világmárkákhoz ragaszkodóknak is ajánljuk.

 

A Cascade klímák környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemeltethetők és energiatakarékos kompresszorral felszereltek. A klímák minősége és szerelhetősége kiemelkedő színvonalat képvisel. A készülékekre 2 év garanciát biztosítanak, amelyek bizonyos feltételek esetén akár 5 évre is hosszabbíthatók. Az 5 éves garanciához a vásárlás után mindenképpen regisztráltatni kell a készülékeket. A kiterjesztett garancia az oldalfali multi-split és az oldalfali mono-split kílmákra vonatkoznak. Ide sorolhatók a kazettás, a légcsatornázható és a mennyezetre szerelhető split berendezések is. Mobilklímáknál és VRF rendszereknél nem vehető igénybe a kiterjesztett garancia.

 

A garancia további feltétele, hogy a megvásárolt klímát 60 napon belül telepíteni kell és 30 napon regisztrálni. A cascadeklima honlapján elérhetők azok a szerelők, akik a regisztrációt elvégezhetik. A jótállási jegyhez csatolni kell a regisztrációkor kapott bizonylatot, mert csak ezzel együtt érvényes. Az 5 éves garanciába beleszámít a 2 éves alapgarancia. A Friotech Kft. végzi el a telepítést az ügyfelekkel előre egyeztetett időpontban. Karbantartást évente kettő alkalommal kötelező elvégeztetni, hogy a garancia érvényben maradjon. Karbantartást csak szakember végezhet, amelyet igazolnia is kell. Karbantartás után a szakember elkészíti a jegyzőkönyvet, amelyet meg kell őrizni és kérésre át kell adni. Emellett fontos, hogy meglegyen a számla és az érvényesített jótállási jegy.