élményt

Ön adott már ismerősének élményt ajándékba?

Az ajándékozás gyakran állít kihívás elé. Ugyan az üzletek minden korábbinál szélesebb választékkal állnak rendelkezésre, de sokan egészen másfajta meglepetések iránt érdeklődnek napjainkban. A személyre szóló jelleg elsődleges, ám ma már a ténylegesen tárgyiasult dolgok kevésbé népszerűek. Sokszor a legjobb ajándékok azok, amelyek képesek életre szóló élményt nyújtani. Nem véletlen érdeklődnek egyre többen az élmény-jellegű meglepetések iránt.

 

A választékban mindenki megtalálhatja azt, ami a megajándékozni kívánt személy életkorának, érdeklődési körének maximálisan megfelel. Akár egészen különleges programok szervezésével is megbízhatjuk a területen tevékenykedő cégek valamelyikét. Férfiak számára kifejezetten jó választás lehet az élményautózás. Amerikai izomautók vagy Forma1-es járgányok volánja mögé ülhetünk be, de akár tankot, vagy az extrémnek számító Bigfoot Monster Truck járgányt is kipróbálhatjuk.

 

Nem csak földön várnak extrém élmények, hanem akár a levegőben is. A tandemugrás és a siklóernyőzés elsősorban a tériszonyt nem ismerők számára bizonyul remek választásnak. A víz szerelmesei számára bérelhetőek motorcsónakok, jachtok, a kalandra vágyók pedig a rafting és kanyoning túrák között találhatják meg számításukat. A szabadulószobás játékok csapatépítő tréning gyanánt is megállják a helyüket, de a gasztronómia szerelmesei is sokféle workshop közül válogathatnak. Megismerkedhetnek a kávé világával, vagy például egy prémium borkóstoló részesei lehetnek.

 

A romantikára vágyók számára a wellness élmények javasoltak, de az egyedi programszervezés is nagy népszerűségnek örvend. Az élmények ajándékozásában az az egyik legjobb dolog, hogy gyakran olyan személlyel élhető meg a program, aki igazán közel áll a megajándékozott személyéhez. A méregdrága műszaki cikkek és a népszerű világmárkák termékei helyett tehát érdemes elgondolkodni azon, hogy ezúttal valami egészen különlegeset ajándékoz.

 

Az élmény meglepetések ma már elérhető árkategóriába tartoznak, és messze százezer forint alatt is profi szervezést, valamint életre szóló emléket lehet kapni. Nem csak alkalomhoz kötötten lehet praktikus választás az ilyen meglepetés, hanem akkor is, ha egyszerűen egy különleges programon szeretne részt venni. Élje át az egyediség érzését, vagy ajándékozza azt a felejthetetlen pillanatokért!