Ma már egy gamer PC-t is lehet jó áron találni

A videójátékok manapság népszerűbbek, mint valaha. Akadnak, akik a konzolokra esküsznek, míg mások számítógépen szeretnek játszani. A növekvő választékkal egyre több megfizethető, és jól teljesítő gamer pc-hez is hozzá lehet jutni (forrás: konzolokszervize.hu). Sokan szeretnek a gépösszerakással bíbelődni, személyre szabottan kiválogatni az alkatrészeket, ám aki kényelmesebb megoldást szeretne, az rendelhet egy kész konfigurációt, amely teljes mértékben megfelel az igényeinek.
A Konzolok Szervize széles és változatos választékot kínál ezekből a komplett gépekből. Mindenki maga döntheti el, hogy mennyit szán egy bizonyos modellre. A gamer PC-k között egyaránt megtalálhatóak az AMD, illetve az Intel processzorral felszerelt modellek. De mint tudjuk, a videokártya az egyik legfontosabb alkatrésze egy gamer PC-nek. Az új Radeon kártyák nagyon ígéretesnek tűnnek a tesztek alapján, viszont a GeForce GTX szériát sem kell senkinek bemutatni. Ezen a téren is rengeteg újdonság született, amik természetesen megtalálhatóak a Konzolok Szervize által forgalmazott gépekben.
Aki ennek ellenére mégis úgy dönt, hogy inkább sajátkezűleg szeretné összerakni a tökéletes gépet, annak az online gépösszerakó lehet a segítségére, amit a konzolokszervize.hu weboldalon lehet megtalálni. Ez a praktikus alkalmazás jelentősen megkönnyíti a különféle alkatrészek és perifériák kiválasztását. Érdemes figyelni a kínálatot, mert bármikor bele lehet futni egy kitűnő akcióba, amiről nem érdemes lemaradni.
A gamer PC megrendelése előtt nem árt tüzetesen átnézni a specifikációit, annak érdekében, hogy senkit ne érjen csalódás a későbbiekben. A mai igények szerint, már nem igazán létezik jó gép SSD nélkül és a RAM mennyisége sem egy elhanyagolható szempont, amikor ilyen gépek között válogat az ember. Aki nem engedheti meg magának a legerősebb konfigurációt, az választhat egy gyengébb, középkategóriás változatot is, amit később a lehetőségei szerint fejleszthet, hiszen a tuningból sosem elég a gamer PC-k esetében.