klíma vásárlás

A klíma vásárlás még minden szereléssel együtt a legpraktikusabb

A klímaberendezés kiválasztása előtt érdemes olyan helyeken szétnézni, ahol szereléssel együtt is meg lehet vásárolni a készüléket. Például: https://klimaszakaruhaz.hu/. A Klímaszakáruház csapata 2004 óta foglalkozik a különféle légkondicionálók kereskedelmével és beszerelésével, üzembehelyezésével. A szakértő csapatnak bármikor fel lehet tenni a kérdéseinket, hiszen mindenben a legnagyobb precizitással segítik a vásárlókat. Segítenek kiválasztani. azt a klímaberendezést, amelyre valóban szükség van. A webáruházban egész évben raktárkészleten vannak a légkondicionálók így bármikor vásárolhatnak a vevők kedvük szerint. Megrendelés után akár egy nap múlva is leszállítják a kiválasztott termékeket. A fotelban ülve lehet kiválasztani a klímát és a helyszínre szállítják majd be is szerelik azt. Az áruház országos. szervizhálózattal rendelkezik és a szakemberek végzik el a klímák beszerelését.

 

Az egyszerű vásárlás, a garancia minden egyes készülékre, a házhoz szállítás Magyarország területén akár 1 munkanapon belül, a kedvező árak, a szervízháttér már sok vásárlót vonzott a webáruházba.  A webáruházban már 280 inverteres split klíma közül lehet választani, amely lehetővé teszi, hogy pontosan azt a klímát vásároljuk meg, amelyre tényleg szükségünk van mindenféle kompromisszum nélkül.

A klímaszerelést és a felméréseket a Logic Kft partnerhálózata végzi. A felmérést és a telepítést is ellátják és a megfelelő tanúsítványokkal rendelkeznek. A képzett klímaszerelő szakemberek a standard klímaszerelést 50 000 Forint + ÁFA áron végzik. Ebben benne van a munkadíj, a klíma beszereléséhez szükséges anyagok, az elektromos vezetékek, a tartókonzol, a 3 méter réz cső és a kábelcsatorna is. Csak azoknál a berendezéseknél végzik el a szerelést, amelyet a webáruházban vásároltak az ügyfelek és biztosak lehetünk abban, hogy további költségek nem fognak felmerülni a szerelés során. A szerződött partnerek a vásárlás után 1 nappal már jelentkeznek is és megtörténik. az időpontegyeztetés majd 10 munkanapon belül a telepítés. Természetesen, ha az ügyfeleknek nem megfelelő a javasolt időpont, akkor azon rugalmasan lehet változtatni. A telepítéseket munkaidőben végzik el, de a hétvégi szerelés is megoldható. Hétvégi szerelés esetén egyedi árazás történik.