üvegezés árak

Milyenek az üvegezés árak Budapesten?

Ha kíváncsi arra, hogy jelenleg hol mozognak az üvegezés árak Budapesten, akkor az üvegezés.info weboldalon megnézheti. Az itt feltüntetett árak már valamelyest tájékoztatást nyújtanak abban, hogy mire számíthatunk, ha gond adódik otthonunkban bármelyik üvegfelülettel. A nettó alapárakból érdemes kiindulni. Ezeken az alapárak a mennyiség függvényében természetesen változhatnak. A kedvező áru üvegezési munkálatokat akár már most meg lehet rendelni, hiszen Zotya üveges mindenben segítséget nyújt, ami üvegezéssel kapcsolatos. Azok az ügyfelek, akik nem rendelkeznek biztosítással, sokszor mélyen a zsebükbe nyúlva tudják csak elvégeztetni az üvegezési munkálatokat.

 

Zotya üvegesnél az üvegezési listaárak megtekinthetők a weboldalon, így már képet kaphatunk arról, hogy milyen kiadással kell számolni. Egy 3 mm sík üveg 7500 Ft, de az 5 mm-es síküveg is mindösszesen 9500 Forintba kerül. A drótüveg 13 000 Forint, a színes drótüveg 17 900 Forint. Akik hőszigetelt üveget szeretnének újonnan berakatni, vagy esetleg a kitört üveget kicseréltetni, azoknak 14 – 18 000 Forint körüli összeggel érdemes számolniuk. A ragasztott biztonsági üveg 21-24 000 Forint közötti összegért vásárolható meg vastagságtól függően.

A lakásban eltört tükrök is pótolhatók, itt a 3 mm-es 8 000 Forint, a 4 mm-es 10 000 Forint és a z 5 mm-es 12 000 Forint. Lehetőség van török savmaratott katedrál üveg megrendelésére is, ez 18 és 27 000 Forint között érhető el.

 

Sokszor a nyílászárók szigetelése és javítása is időszerűvé válik. Egy ablakszigetelés 700 Ft, egy ajtószigetelés szintén 700 Ft. Gondoljunk csak bele, hogy a jól szigetelt nyílászárókkal mekkroa fűtésköltséget takaríthatunk meg. Érdemes a szigeteléseket évente felülvizsgáni, hiszen a kiadási oldalt jelentősen befolyásolják ezeknek a munkálatoknak az elvégzése. Még egy családi házon is érdemes minden nyílászárón elvégeztetni, hiszen 10 nyílászáró esetében is csak 7000 Forintos egyszeri költségről beszélünk, míg a fűtési időszak több hónapon át tart, ki tudja hány 10 000 Forintos felesleges kiadás mellett, hiszen a meleg elhagyja a helyiségeket a réseken keresztül.