Fürdőszobai textilek, bútorok & kiegészítők – A felfrissülés forrása

Mi lehet kellemesebb egy pihentető, frissítő fürdőzésnél? Talán csak az, ha ezt a programot igazán kényelmes, rendezett környezetben ejthetjük meg – varázsoljuk hát fürdőszobánkat olyanná, hogy minden ott töltött perc a pihenésről és a nyugalomról szólhasson! A Tchibo webáruház heti ajánlatában olyan eszközök és kiegészítők közül válogathatunk, amelyekkel igazi élményközponttá válhat a fürdőszoba! Ne habozzunk, fedezzük fel a jobbnál jobb ötleteket mielőbb!    

A fürdés, zuhanyzás élményét jelentősen le tudja rontani, ha utána hosszasan kell dolgoznunk, hogy a fürdőszoba csúszósságát megszüntessük, épp ezért célszerű eleve elkerülni, hogy a padló csúszóssá váljon. A zsiráfos zuhanyfüggöny tökéletes megoldás erre a helyzetre, hiszen ezt használva nem kell a kifröccsenő víz miatt aggódnunk – ráadásul vidám szafari hangulatot csempészhetünk vele a fürdőszobába! A fehér-türkiz alapon nyomott mintás függöny kiváló minőségű PEVA-ból, teljes egészében lágyító nélkül készült, és a hozzá tartozó tizenkét műanyag gyűrű segítségével rögzíthető a tiszta, száraz fürdőszoba érdekében.      

A függönyhöz passzoló, zsiráfos kádkilépőt is találunk a kínálatban, így kedvünk szerint teljessé tehetjük a szafari élményt a fürdőszobában. A 3D hatású mintával díszített kilépővel nem okoz majd gondot a hideg padló, miközben a kényelemről a viszkoelasztikus habszivacsból készült bélés gondoskodik. A mosógépben is tisztítható, padlófűtéses helyiségekben is bátran használható kilépő optimálisan igazodik a lábhoz, így biztosít kellemes érzést, valahányszor rálépünk majd, miközben alsó oldalán csúszásgátló bevonat található a biztonság érdekében. 

A különösen nedvszívó zseníliaszálakból készült, 50×80 cm méretű kádkilépő szintén csúszásgátló alsó oldallal készült, amely nyugodtan használható padlófűtés esetén is, így mindenhol stabilan áll majd. A három színben (antracit, fukszia és kék) kapható, paszpóllal körbefuttatott kilépő három verziója közül szinte minden színvilágú helységbe találhatunk megfelelőt, ezen kívül akár mosógépben is könnyedén megtisztíthatjuk!

A memóriahabos kádkilépő a zsiráfoshoz hasonló viszkoelasztikus anyagból készült, és optimálisan igazodik a testsúlyhoz, így igazán kényelmes és kellemes fürdés előtt vagy után rálépni. A két méretben (45×75 cm és 60×100 cm) kapható, antracit színű kilépő felső része kavicsokat idéző 3D hatású mintás, alsó része pedig a tökéletes biztonság érdekében csúszásgátló bevonattal készült – és természetesen ez is nyugodtan használható padlófűtéses helyiségekben is, ahogy a tisztítása is megoldható mosógépben! Még több kádkilépő, fürdőlepedő, törölköző itt!      

Ha szeretünk meleg vízzel teleengedett kádban relaxálni, akkor a fürdőkádpárna járulhat hozzá a még tökéletesebb élményhez, amely tapadókorongokkal rögzíthető a kádhoz. A polisztirol golyócskákból álló puha töltet követi a test formáját, így lesz még kényelmesebb a pihenés. A színben eltérő kéderrel díszített, szürke párna kiváló minőségű cérnafrottírból készült, a rövid oldalán akasztóval, így használaton kívül is könnyedén tárolható, anyaga pedig mosható, hogy a tisztántartásával se kelljen sokat bajlódni.      

A LED-es viasz díszkövek – amelyekből egy szettben két eltérő méretűt találunk – szintén a kellemes, pihentető hangulathoz járulnak hozzá. Az időzítő funkcióval ellátott, kőhatású, szürke díszek 6 óra elteltével automatikusan kikapcsolnak, így könnyedén beállítható, hogy mindig sötétedés után, még az ébren töltött órákban árasszák magukból a meleg fényt. A bármilyen fürdőszoba díszeként használható eszközök két darab AAA típusú elemmel működnek, egy elemkészlettel nagyjából 200 órán át használhatók. Még több fürdőszoba bútor itt található.