Huawei Mate 9 Pro

A Huawei Mate 9 Pro rövid bemutatása

Akik rendeltek már kínai okostelefont az interneten, vagy csak akartak, esetleg régóta tervezik, biztosan megismerkedtek a hazai forgalmazókkal. A kedvező árak és magas minőség miatt, a PureMobile is a kedveltek közé tartozik, ahol a Huawei Mate 9 Pro is megrendelhető. Ez a webshop évek óta azon fáradozik, hogy a klienseinek, vevőinek kedvező áron biztosítsa azokat a közép- vagy csúcskategóriás mobilokat, amelyek minden téren felveszik a versenyt a méregdrága, de nem sokban különböző iPhone vagy Galaxy S termékekkel.

Az itteni szakemberek a Huawei Mate 9 Pro produktumot mindenkinek ajánlják, kortól függetlenül. Ezt azért használhatja mindenki nyugodtan, problémák nélkül, mert maga a készülék rendkívül profi. Ennek az előlapján egy 5.1 inches Full HD felbontású kijelző kapott helyet. Rengetegen azért dicsérik, mert kifejezetten jó fényerőt garantál, a színek szépek és a betekintési szög pedig erős napfényben is optimális.

A Huawei Mate 9 Pro kijelzőt, akárcsak a P10-es modell esetében, a Gorilla Glass üveg védi. Ez a kisebb karcolásoknak és nagyobb ütéseknek egyaránt ellenáll. A Huawei Mate 9 Pro azoknak sem okoz csalódást, akik kétkártyás telefont szeretnének, ugyanis ennek a modellnek már van dual SIM változata is.

A Huawei Mate 9 Pro kütyü, akárcsak más produktumok, egytől-egyig kártyafüggetlenül vásárolhatóak meg a webáruházban. Ez azt jelenti, hogy a készülékek nincsenek szolgáltatóhoz kötve és bárhol, akár külföldön is használhatóak. A Huawei Mate 9 Pro gyorsaságát a 8 magos Kirin 960 processzor adja, amelyik még a Mali-G71 MP8 minőségi grafikus gyorsítóval is el lett látva. Emiatt is nyújt annyira kiváló teljesítményt ez a mobiltelefon.