Önnek van kedvenc klíma márkája?

Önnek van kedvenc klíma márkája?

Nem egyszer fordul elő, hogy az első megbízható klíma márka megtalálása után már nem is vált az ember. Cascade klímát vásárolni igazi főnyeremény. Ezek a berendezések a legújabb technológia szerint készülnek, wifi vezérlésűek és kiváló minőséget képviselnek. Az alkatrészek tartósak, így nem kell mindig az alkatrészek keresgélésével tölteni az időt. A készülékek alacsony zajszint mellett egészséges és biztonságos levegőminőséget biztosítanak. Idősebbeknek és nagycsaládosoknak is tökéletes megoldást nyújtanak a nyári melegben és a téli hidegben egyaránt. A berendezéseket kiválóm ár-érték arányban forgalmazzák így szinte bárki számára megfizethetők. A magas minőséget keresőknek és a világmárkákhoz ragaszkodóknak is ajánljuk.

 

A Cascade klímák környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemeltethetők és energiatakarékos kompresszorral felszereltek. A klímák minősége és szerelhetősége kiemelkedő színvonalat képvisel. A készülékekre 2 év garanciát biztosítanak, amelyek bizonyos feltételek esetén akár 5 évre is hosszabbíthatók. Az 5 éves garanciához a vásárlás után mindenképpen regisztráltatni kell a készülékeket. A kiterjesztett garancia az oldalfali multi-split és az oldalfali mono-split kílmákra vonatkoznak. Ide sorolhatók a kazettás, a légcsatornázható és a mennyezetre szerelhető split berendezések is. Mobilklímáknál és VRF rendszereknél nem vehető igénybe a kiterjesztett garancia.

 

A garancia további feltétele, hogy a megvásárolt klímát 60 napon belül telepíteni kell és 30 napon regisztrálni. A cascadeklima honlapján elérhetők azok a szerelők, akik a regisztrációt elvégezhetik. A jótállási jegyhez csatolni kell a regisztrációkor kapott bizonylatot, mert csak ezzel együtt érvényes. Az 5 éves garanciába beleszámít a 2 éves alapgarancia. A Friotech Kft. végzi el a telepítést az ügyfelekkel előre egyeztetett időpontban. Karbantartást évente kettő alkalommal kötelező elvégeztetni, hogy a garancia érvényben maradjon. Karbantartást csak szakember végezhet, amelyet igazolnia is kell. Karbantartás után a szakember elkészíti a jegyzőkönyvet, amelyet meg kell őrizni és kérésre át kell adni. Emellett fontos, hogy meglegyen a számla és az érvényesített jótállási jegy.